Vastgoedfotografie

Vastgoedfotografie is de kunst en wetenschap van het vastleggen van onroerend goed op een visueel aantrekkelijke en informatieve manier. Deze gespecialiseerde vorm van fotografie heeft als doel de unieke kenmerken en het potentieel van een eigendom vast te leggen, met als uiteindelijk doel potentiële kopers of huurders aan te trekken.

Woning tot 100m2

Prijsopgave aanvragen
  • 1x 3D foto en clip
  • USB stick met minimaal 24 foto’s

Woning tot 150m2

Prijsopgave aanvragen
  • 3x 3D foto en clip
  • USB stick met minimaal 24 foto’s

Woning tot 200m2

Prijsopgave aanvragen
  • 4x 3D foto en clip
  • USB stick met minimaal 24 foto’s

Woning tot 300m2

Prijsopgave aanvragen
  • 5x 3D foto en clip
  • USB stick met minimaal 24 foto’s

Extra 3D foto

Het is mogelijk om extra 3D foto's te laten schieten voor een meerprijs van €25,- per stuk.

Prijsopgave aanvragen

Drone fotografie

Laat jouw huis fotograferen door een gecertificeerd drone piloot.

Prijsopgave aanvragen

Vastgoedgrafie

Indien je gaat verhuizen is het zaak de woning zo goed mogelijk bij de makelaar op de website en op Funda te presenteren. Goede foto’s, gemaakt vanuit de juiste hoek, op de juiste hoogte en met de juiste belichting zijn hierin van essentieel belang. Een goede fotoreportage trekt meer kijkers op Funda. 3D foto’s en een videoclip van de woning, of hoogtefoto’s gemaakt met een drone, dragen namelijk bij aan een grotere zichtbaarheid. Fotografinesse kan dit voor je realiseren. Als gecertificeerd vastgoedfotograaf kom ik graag bij je langs om jouw wensen te bespreken en de woning te fotograferen

Drone fotografie

Vooraf bespreken we samen de mogelijkheden voor het maken van de beste foto’s met de drone. Uiteraard ben ik als gecertificeerd dronepiloot afhankelijk van de weersomstandigheden en het vrije uitzicht op de woning. Indien de weersomstandigheden het niet toelaten de foto’s te maken, zal ik op een later tijdstip terugkomen.

Avondfotografie

Een grote passie én specialiteit van mij is avond- nachtfotografie. Deze vorm van fotografie vraagt net even meer van zowel fotograaf, alsook apparatuur. Avond-nachtfotografie is niet alleen toepasbaar op de skyline van een mooie stad, maar het kan zeker ook van toegevoegde waarde zijn voor de presentatie van de woning op Funda. Of wat te denken van mooie sfeerfoto’s van je vakantiewoning.

Overige kosten

  • De reiskosten bedragen € 0,39 per kilometer van deur tot deur.


Contact

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met me op via onderstaand formulier.