Floorplanner

Het doel van floor planning is om potentiële kopers of huurders een duidelijk beeld te geven van de ruimtelijke opstelling en de flow van het pand.

Floorplanner?

Vaak krijg ik de vraag; “Floorplanner… wat is dat?”. Om kort te zijn wil dit zeggen dat ik aan de hand van een plattegrond een compleet nieuwe inrichting voor een bepaalde ruimte bedenk.

Casus

Stel, je hebt een garage, maar bent op een leeftijd gekomen dat je liever alles op de begane grond hebt óf je wilt graag je eigen thuis kantoor inrichten omdat je bij je nieuwe baan hybride kan werken. Ik kan dan helpen om deze ruimte virtueel in te richten en vanuit diverse hoeken print screens, ofwel ‘foto’s’ van te nemen, zodat je inzichtelijk krijgt hoe de ruimte kan worden.

Ik heb hier drie foto’s bijgevoegd, om te laten zien wat Floorplanner voor je kan betekenen. Op de eerste foto zie je de garage zoals hij is..

Foto garage vooraf

Vervolgens heb ik hier een werkruimte en een slaapkamer van gemaakt.

Garage achteraf als werkruimte
Garage achteraf als slaapkamer

Met Floorplanner kan ik dus goed inzichtelijk maken hoe een oude keuken er na een verbouwing uit zou kunnen zien, hoe een kamer die nu rommelruimte is eruit zou zien als het een slaap- of werkkamer zou worden en ik kan dus garages een heel andere invulling geven.

Meer weten? Neem gerust contact met mij op!


Contact

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met me op via onderstaand formulier.