Newborn shoot

Een Newborn shoot weerspiegeld de puurheid van een baby die nog maar net geboren is. Omdat ze nog veel slapen in het begin, heeft een gemiddelde newborn shoot meestal een dromerige sfeer en setting. Een newbornshoot vindt liefst plaats tussen dag 5 en dag 20 van hun prille leven. Baby’s slapen dan nog heel veel, waardoor het makkelijk is ze in slaap te wiegen.

Newborn shoot

Op vakkundige en deskundige wijze kom ik in de intieme sfeer van het eigen huis uw kindje vereeuwigen. Door het gebruik van door mij meegebrachte rekwisieten en accessoires maak ik mooie en gedenkwaardige foto’s.

Prijsopgave aanvragen
  • ongeveer 2,5 uur fotoshoot bij jou thuis
  • incl. 4 digitale en reeds nabewerkte JPEG fotobestanden
  • keuze uit diverse foto's
  • gebruik van outfits en accessoires naar keuze

Newbornfotografie; een speciale vorm van fotografie die zich richt op het vastleggen van de schoonheid van een pasgeboren baby

Liefst fotografeer ik kindjes tussen de 5 en 20 dagen oud. 

Indien kindjes te vroeg zijn geboren, mag je met de bovengenoemde dagen uitgaan van de oorspronkelijk uitgerekende datum en daar deze termijn bovenop zetten. Dus 3 weken te vroeg geboren? Dan mag je tussen de 26 en 41 dagen de afspraak maken. 
Evengoed geldt ook hier; hoe eerder hoe beter.., dus als je kindje eerder thuis mag komen uit het ziekenhuis hoor ik het graag en plannen we zo snel mogelijk een afspraak in. 

Voor kindjes die na de uitgerekende datum zijn geboren, geldt dat het aantal dagen dat het kindje te laat is geboren van de 20 dagen afgehaald wordt. Dus 7 dagen te laat geboren? Dan zie ik je graag tussen de 5 en 13 dagen 🙂
Dit, omdat kindjes die tussen de 5 en 20 dagen oud zijn nog veel slapen en dit daardoor de meest makkelijke periode is om ze heerlijk slapend te kunnen fotograferen.
 
Natuurlijk zijn ‘regels’ er om gebroken te worden en dat geldt ook hier!
Mocht je twijfelen over op welke datum je het beste met mij kunt afspreken, neem dan gerust contact met me op. 

Indien je hoogzwanger bent en alvast een afspraak wilt maken kan dit natuurlijk ook. Ik plan dan vast samen met jou wat data in en na de geboorte leggen we de definitieve datum samen vast. 

Ik kom met mijn spullen naar jou toe, dus je hoeft zelf de deur niet uit. Hoe dit in z’n werk gaat, dat mail ik je allemaal bij ons eerste contactmoment.

Kosten

Reiskosten tot 25 km zijn bij de prijs inbegrepen. Daarboven is de km prijs 0,39.


Contact

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met me op via onderstaand formulier.