Diensten

Bekijk hier de diensten die ik aanbied.

Portretten

Een portretfoto zet jou als persoon in het middelpunt van de belangstelling. De foto heeft iets kenmerkends en toont een stukje persoonlijkheid en karakter.

PortrettenCover Image

Newborn shoot

Een Newborn shoot weerspiegeld de puurheid van een baby die nog maar net geboren is. Omdat ze nog veel slapen in het begin, heeft een gemiddelde newborn shoot meestal een dromerige sfeer en setting. Een newbornshoot vindt liefst plaats tussen dag 5 en dag 20 van hun prille leven. Baby’s slapen dan nog heel veel, waardoor het makkelijk is ze in slaap te wiegen.

Newborn shootCover Image

Vastgoedstyling

Vastgoedstyling is een kunstzinnige benadering om onroerend goed aantrekkelijk te presenteren voor potentiële kopers. Het omvat het strategisch inrichten en decoreren van een woning om de positieve eigenschappen te benadrukken en de aantrekkingskracht te vergroten.

VastgoedstylingCover Image

Vastgoedfotografie

Vastgoedfotografie is de kunst en wetenschap van het vastleggen van onroerend goed op een visueel aantrekkelijke en informatieve manier. Deze gespecialiseerde vorm van fotografie heeft als doel de unieke kenmerken en het potentieel van een eigendom vast te leggen, met als uiteindelijk doel potentiële kopers of huurders aan te trekken.

VastgoedfotografieCover Image

Rouwfotografie

De dagen na het overlijden van een dierbare gaan vaak in een roes aan de nabestaanden voorbij. Bij de uitvaart ben je bezig met je verdriet, niet met de omgeving. Met mijn camera ben ik graag het extra paar ogen voor nabestaanden en leg op een integere en discrete manier vast wat zij zelf niet zien.

RouwfotografieCover Image

Wanddecoratie

Deze decoratieve elementen dienen niet alleen als esthetische toevoeging, maar spelen ook een rol in het creëren van sfeer en het benadrukken van de unieke kenmerken van een ruimte.

WanddecoratieCover Image

Fotobewerking

Dierbare herinneringen kunnen vervagen. Met nieuwe technieken breng ik kleuren weer tot leven en repareer ik oneffenheden en beschadigingen.

FotobewerkingCover Image

Floorplanner

Het doel van floor planning is om potentiële kopers of huurders een duidelijk beeld te geven van de ruimtelijke opstelling en de flow van het pand.

FloorplannerCover Image

Contact

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met me op via onderstaand formulier.